Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Keith Lee spune că va găsi o altă modalitate de a-și explica absența din WWE

Keith Lee a transmis un nou mesaj criptic cu privire la absența sa din WWE. Lee a spus printr-un mesaj pe Twitter că era aproape să-și explice absența din WWE într-un mod educativ și inspirațional. Cu toate acestea, ceva a intervenit iar Lee a avut următorul mesaj:

„Am vrut să fac ceva educativ și inspirațional pentru a le explica baieților despre toate cele întâmplate de la sfârșitul lunii ianuarie. Se pare că nu pot face asta pentru moment. Deci…voi găsi o altă modalitate de a vă spune tot. S-ar putea să fie pur și simplu un video cu mine vorbind cu voi. Vom vedea.”

Keith Lee a fost scos din acțiune în luna februarie, anul curent. Oficialii au spus că el nu este apt din punct de vedere medical pentru a lupta. Lee i-a răspuns unui fan că numai timpul va spune ce urmează să se întâmple în ceea ce îl privește. Lee a apărut la WWE TV în cadrul show-ului NXT TakeOver:Stand and Deliver – Night Two.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages