AlumniWWE

Keith Lee, spune că gimmick-ul Bearcat nu a fost ideea lui

Când Keith Lee a revenit la WWE TV cu câteva săptămâni în urmă având nickname-ul ”Bearcat”, s-a discutat intens despre cine a avut ideea acestui pseudonim. Unii au presupus că Lee a dorit asta, dar nu este deloc așa.

După știrea concedierii sale din WWE, Lee i-a răspuns unui fan care a susținut că acest gimmick a fost ideea lui Keith. Lee, a infirmat rapid acest lucru spunând: ”Nu. Nu a fost. Lol”.

Respectivul nickname a fost folosit pentru prima dată de Edward ”Bearcat” Wright, un wrestler popular între anii 50 și 60. El a fost introdus în categoria Legacy a WWE Hall of Fame acum 4 ani, așa că este posibil ca cineva din companie să-și fi amintit de numele său și să fi decis să-l folosească pentru Lee.

În ceea ce îl privește pe Keith Lee, deoarece a fost un superstar principal al roster-ului, probabil că are o clauză non-compete timp de 90 de zile, așa că nu va putea să semneze cu o altă companie din wrestling până în februarie. Soția lui Lee, Mia Yim, s-a aflat, de asemenea, pe lista celor 18 superstaruri concediate ieri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !