Sustineti InRing.Ro
AEW Dynamite

Keith Lee și Jay White au debutat în AEW

După cum InRing.ro a informat anterior, Tony Khan anunța după episodul AEW Rampage de săptămâna trecută un nou mare debut în AEW, un om care va trece prin “The Forbidden Door” și va semna un contract cu compania.

În realitate, seara trecută la Dynamite am avut parte de două debuturi importante, un star care într-adevăr a trecut prin “Forbidden Door” și un free agent, acesta din urmă fiind cel care a semnat un contract full-time cu All Eite Wrestling.

Într-un segment în care Adam Cole și Young Bucks i-au atacat pe Rappongi Vice, Trent Beretta și Rocky Romero, în timp ce îi acordau un interviu lui Tony Schiavone, am avut parte de apariția surpriză a lui Jay White care l-a atacat la randul lui pe Trent.

Doar câteva minute mai târziu a urmat înfruntarea dintre Isiah Kassidy și debutantul surpriză, pentru un loc în ladder match-ul de la AEW Revolution, când am putut asista și la prima apariție a lui Keith Lee în companie. “Limitless” Keith Lee a dominat înfruntarea pe care a și câștigat-o, iar ulterior s-a descurcat de unul singur împotriva celor din Private Party.

După show-ul de aseară, Tony Khan a postat un mesaj pe Twitter în care a admis că a folosit greșit termenul de “Forbidden Door” și a notat că a lucrat până duminică pentru a asigura apariția lui Jay White.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages