Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Keith Lee, își schimbă ring gear-ul pentru cariera de după WWE

Keith Lee, a remarcat pe Twitter faptul că nu se va lupta în același echipament când va reveni în ring. Lee, a postat pe Twitter o fotografie de la ultima sa apariție în WWE și a spus: „Momente finale…RIP la acel singlet. Va fi interesant de văzut ce ne rezervă viitorul.”

Lee, s-a luptat cu același echipament în ceamai mare parte a carierei sale, inclusiv cât a stat în NXT, dar lucrurile s-au schimbat odată ce a ajuns în Main Roster datorită lui Vince McMahon care i-a spus că are nevoie de un aspect nou, poate pentru a-și ascunde corpul.

Înainte de concediere, gimmick-ul lui Lee a fost schimbat primind și nickname-ul ”Bearcat”, care știm că nu a fost ideea lui. Lee, este un superstar care probabil va primi oferte de la AEW și Impact Wrestling imediat după expirarea clauzei sale non-compete (pentru 90 de zile), așa că fanii se pot aștepta să-l vadă în ring cândva la începutul anului 2022.

Logodnica lui Keith Lee, Mia Yim, a fost, de asemenea, concediată din compania lui Vince McMahon. Ea va fi liberă să lucreze în altă industrie cam odată cu soțul ei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages