Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Keith Lee, îi răspunde unui fan care a spus că nu va mai urmări niciodată WWE

Fostul superstar din compania lui Vince McMahon, Keith Lee, a sfătuit un fan dezamăgit să aștepte pentru că îl va vedea din nou în Pro Wrestling. Fanul respectiv a promis că nu va mai urmări niciodată show-urile WWE după plecarea lui Lee. De asemenea, respectivul l-a întrebat pe Lee cum ar putea fanii să-l susțină acum după concediere. Lee a răspuns:

„În acest moment, cred că răbdarea este cheia. Timpul îmi este prieten acum și intenționez să profit la maximum de asta. Simt sprijinul tău în această perioadă. In viitorul nu atât de îndepărtat, sunt sigur că se va întâmpla ceva. Într-un asemenea moment…ei bine…timpul va decide, presupun.”

Se pare că președintele AEW, Tony Khan, ar fi ”foarte interesat” să semneze cu unele dintre cele 18 superstaruri concediate de WWE săptămâna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages