Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Keith Lee explică absența sa de la WWE TV

Keith Lee nu a mai fost văzut la WWE TV de mult timp. Absența sa a fost urmată de multe zvonuri, dar nimic nu s-a confirmat.

Vince McMahon a decis ca Lee alături de alte superstaruri să meargă la WWE Performance Center pentru a se pregăti mai mult în ring.

Keith Lee a transmis un mesaj fanilor săi de pe Twitter cu privire la absența sa din acțiune. Nu a putut să ofere prea multe informații acum, dar a promis că se va întoarce.

„Vă aud pe mulți dintre voi. Văd multe mesaje de la voi. Într-o zi, voi explica totul celor care îmi sunt veridici. Deocamdată, să știți că apreciez mult sprijinul constant. Când mă voi întoarce, am să-mi exprim toată dragostea pe care o am pentru cei care reprezintă această #LEGIUNE. Și mie îmi este dor de voi. Fiți siguri de asta.”

Nu știm sigur ce îl ține pe Lee departe de ring. Se pare că ne va spune mai multe când va veni momentul potrivit. Între timp nu putem decât să așteptăm revenirea lui.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages