Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Keith Lee este frustrat de modul în care este folosit la WWE TV

Se pare că Keith Lee este frustrat de modul în care a fost folosit în RAW de când a revenit la WWE TV. Vă reamintim că Lee s-a întors la RAW-ul de după Money in the Bank și a fost învins de campionul WWE Bobby Lashley, fiind folosit pentru începerea feud-ului dintre Lashley și Goldberg.

În această săptămână la RAW, Keith Lee a pierdut împotriva lui Karrion Kross. Interesant la acest meci este faptul că, inițial, Kross trebuia să piardă din nou într-un rematch cu Jeff Hardy. Întrucât Hardy a fost scos din acțiune datorită faptului că a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19, s-a luat decizia ca Lee să îl înlocuiască, iar Kross a obținut victoria prin submission.

Lee a postat recent câteva mesaje pe Twitter care fac aluzie la cele 7 luni departe de ring. El încă nu a spus de ce a lipsit atât de mult, dar a indicat faptul că va vorbi despre asta în curând, la un moment dat în următoarele două săptămâni. Bryan Alvarez relatează pentru Wrestling Observer Live că Lee a postat un tweet despre nemulțumirile sale și apoi l-a șters.

Alvarez a spus: „Tot ce știu este că ieri, Keith Lee a postat pe Twitter un mesaj pe care ulterior l-a sters, în care spunea ceva de genul: „Absent de 7 luni și practic zdrobit în primele două săptămâni.” cam așa ceva. Tweet-ul a fost șters. Apoi, a scris pe Twitter altceva: „Voi spune doar eu povestea. Acordați-mi o săptămână sau două.””

Înainte de retragerea lui de la WWE TV în ianuarie, existau semne că Vince McMahon este un mare fan Keith Lee.

În decembrie anul trecut, Lee a pierdut împotriva lui The Miz într-un meci individual la RAW. Planurile s-au schimbat și apoi a fost învins de The Miz și John Morrison într-un meci de tipul Handicap.

Tot în decembrie au apărut știri conform cărora Vince McMahon a analizat progresul in-ring a anumitor superstaruri printre care și Keith Lee. De asemenea, în decembrie s-a raportat că Bruce Prichard nu este un fan al modului în care wrestlerii din NXT sunt antrenați iar el a „îngropat stilul în care antrenorii din NXT lucrează cu talentele”.

În februarie, s-a raportat că Vince McMahon și-a schimbat părerea, sistând push-ul de top al lui Lee. Unul dintre motive fiind că promo-urile lui Lee nu captau atenția precum cele a lui Roman Reigns, Paul Heyman, Randy Orton, Edge, The Street Profits și Lacey Evans.

A existat, de asemenea, un proces între WWE și Lee, când ambele părți au încercat să-i comercializeze numele. Pe 21 iunie, avocatul lui Lee i-a trimis o notificare care indica faptul că WWE a încercat să îi înregistreze marca pentru el: WWE, a avut, de asemenea, probleme cu depunerea actelor, deoarece Biroul de brevete și mărci al Statelor Unite a avut nevoie de semnătura lui Lee, pentru că acesta este numele său real. WWE nu a fost de acord cu această semnătură USPTO.

Keith Leeera programat să lupte pentru titlul United States la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber în februarie, dar a fost exclus de la acel eveniment și nu a mai apărut la WWE TV până săptămâna trecută.

În cadrul Wrestling Observer Live, Alvarez a spus că inițial s-a crezut că Lee nu poate lucra datorită unei probleme de sănătate. Poate fi adevărat, însă felul în care a fost utilizat în ultima perioadă ar putea indica faptul că Vince McMahon nu mai are încredere în el.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages