Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Keith Lee, dezvăluie motivul pentru care a lipsit de la WWE TV atâta timp

Într-un clip de canalul său de YouTube, Keith Lee, a dezvăluit că a lipsit atât de mult timp de la WWE TV datorită problemelor de sănătate.

Lee a spus că s-a infectat cu Covid-19 în ianuarie și de aceea nu a mai apărut la TV timp de 3 săptămâni. El a menționat că atunci când avea Covid-19 nu l-a luat imediat și soția sa, Mia Yim, dar în cele din urmă s-a infectat și ea pentru că a insistat să aibă grijă de el. Când avea rezultate pozitive, a primit șansa de a intra în Royal Rumble și este recunoscător pentru asta.

De asemenea, Lee a mai spus că a revenit în ring pe 8 februarie pentru un meci cu Matt Riddle iar a doua zi a primit un telefon în care i s-a spus că analizele lui nu au ieșit așa cum trebuie. Ulterior s-a dovedit că are o problemă cu inima și i s-a interzis să se antreneze deoarece exista riscul să moară dacă își supra-solicita inima.

Lee a spus că a făcut numeroase EKG-uri și a început o „luptă împotriva morții”. El a adăugat că înainte WWE l-a trimis în Pittsburgh să fie consultat de medicul companiei, deoarece ar fi putut avea probleme cu inima.

Keith Lee, a dezvăluit că ritmul ritmul său cardiac a revenit la normal și în cele din urmă a primit undă verde să reintre în formă. Acesta a menționat că nu era sigur dacă va apaărea la RAW-ul din Dallas după Money in the Bank.

Lee a spus că nu știe ce urmează în ceea ce îl privește, dar este sănătos și asta contează pentru el și familia sa.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages