WWEWWE RAW

Keith Lee, a revenit la WWE TV cu un gimmick nou

Keith Lee, a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului de seara trecută. El a fost prezentat drept Keith ”Bearcat” Lee, nume care i-a fost oferit în ultimele săptămâni când a lucrat în meciuri netelevizate. Lee, și-a făcut apariția în ring după ce Akira Tozawa îi chemase pe R-Truth, Drew Gulak și Drake Maverick.

Lee, a redebutat cu un nou echipament având și puțină barbă. Meciul dintre el și Tozawa a fost squash, obținând victoria după ce a executat ”Big Bang Catastrophy”.

S-a vorbit despre întoarcerea lui Lee, dar nu a existat niciun indiciu referitor la heel turn în timpul apariției din această săptămână. Cu toate acestea, a putut fi observată o mică schimbare în comportamentul lui Lee, deoarece acesta nu a mai zâmbit și nu le-a mulțumit fanilor. De asemenea, InRing.ro, a relatat acum câteva săptămâni că, WWE plănuise ca Adam Cole (care acum se află în AEW) să fie manager-ul lui Keith ”Bearcat” Lee.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !