Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Keith Lee a revenit la RAW-ul din această săptămână

La RAW-ul din această săptămână, campionul WWE, Bobby Lashley a oferit șansa oricui să vină în ring și să-l provoace la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an. Vă reamintim că, Lashley și-a păstrat centura WWE după un meci squash împotriva lui Kofi Kingston la PPV-ul Money in the Bank, duminica trecută.

MVP a ținut un promo în fața fanilor din Dallas și a spus că, oricine se va înfrunta cu, campionul va fi decimat, deoarece nimeni nu va lua titlul de la Bobby.

Keith Lee și-a făcut apariția pentru a accepta provocarea lui Lashley. Așdarar, inevitabilul s-a produs iar Lee, care nu a mai fost văzut în acțiune de la începutul acestui an, a revenit la WWE TV într-un segment important.

Deși a acceptat provocarea, Keith Lee a fost învins rapid de către Lashley. În orice caz, planul era ca Goldberg să se înfrunte cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la SummerSlam 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages