WWEWWE RAW

Keith ”Bearcat” Lee, a ținut un promo aparte după încheierea RAW-ului din această săptămână

După cum am menționat anterior, Keith ”Bearcat” Lee, a revenit la RAW-ul de seara trecută cu un gimmick nou, învingându-l rapid pe Akira Tozawa. În timpul respectivului show, nu s-a clarificat dacă Lee este heel, însă după un promo la RAW Talk, la finalul transmisiunii, s-a indicat cu tărie că ”Bearcat” este un heel de top al brand-ului roșu.

Așa cum putem observa în videoclipul de mai jos, Lee a spus ”Nu” când a fost întrebat dacă poate vorbi despre ce i-a făcut lui Tozawa în cadrul show-ului. Când a fost întrebat unde ar vrea să meargă după Draft-ul WWE, el a spus că nu contează cu cine se află în ring indiferent de brand și că toți își vor da seama cine este de fapt persoana pe care o considerau foarte ușor de învins.

Se lucrează de ceva vreme la planul pentru heel turn-ul lui Lee. Înainte ca Adam Cole să semneze cu AEW, s-a discutat ca el să fie managerul lui Keith Lee.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !