WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

Karrion Kross transmite un mesaj fanilor după înfrângerea de la RAW-ul din această săptămână

Fanii au criticat modul în care WWE la folosit până acum pe Karrion Kross în Main Roster. A pierdut împotriva lui Jeff Hardy chiar la debut și ar fi trebuit să piardă din nou în săptămâna următoare, însă Hardy a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19. Astfel, a putut să-l învingă pe Keith Lee doar pentru a pierde în fața lui Lee, la RAW-ul din această săptămână.

Kross a transmis un mesaj fanilor prin intermediul contului său de Twitter. El a postat un clip video de la The Great American Bash pe 6 iulie, unde a dezvăuit cele 3 lucruri la care se gândește când se trezește în feicare dimineață: „Nu pierde titlul NXT; Să fie în Main Event la WrestleMania într-o zi; Să devină campion WWE.”

Karrion, a spus: „M-am trezit așa de ani de zile și m-am dus acolo unde sunt. Și mă voi duce acolo unde știu că pot merge. Rămâneți la curent cu tot parcursul meu. Nu am blocaje rutiere sau accidente, ci doar denivelări rapide. Și în cele din urmă, ele vor fi întotdeauna depășite. #TickTock.”

Kross a postat, de asemenea, un videoclip cu el la sală și a spus că intenționează să revină mai puternic după ce a pierdut recent în fața lui Lee.

„În afara ring-ului și înapoi la treabă. Nu mi-a mers, dar asta s-a întâmplat în trecut. În prezent, pot fi pe cale să îmbunătățesc toate lucrurile dacă mă dedic pe deplin în procesul necesar. Mulțumesc #Chicago A fost bine să te văd, să te aud și să te simt din nou.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !