WWEWWE RAW

Karrion Kross, abordează speculațiile despre absența lui Scarlett din WWE

Se pare că, Karrion Kross, oferă un indiciu despre revenirea lui Scarlett la WWE TV. Scarlett, care este logodnica lui Kross în viața reală, a avut rolul de valet al soțului ei timp de 1 an și 4 luni cât au stat în brand-ul NXT. Cu toate acestea, ea nu a mai apărut la WWE TV de când fostul campion NXT a debutat în Main Roster la RAW acum 2 luni.

Recent, Kross, a fost invitat în podcast-ul ”Table Talk” al lui D-Von Dudley, unde a abordat speculațiile despre absența lui Scarlett din WWE:

„Iată ce pot să spun, fără să fiu criptic în mod deliberat, așteptăm ca ceva să se finalizeze. Scarlett, este foarte bună și s-a antrenat intensiv, așa cum o face mereu. Așteptați-vă să o vedeți oricând sau în orice loc.”

Karrion Kross, a pierdut titlul NXT împotriva lui Samoa Joe la NXT:TakeOver 36 în luna august. În ciuda faptului că a fost alături de logodnicul ei în meciurile sale anterioare din NXT, Scarlett, a lipsit de la marginea ring-ului și la meciul dintre Kross și Joe.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !