WWE

Kane spune că WWE a luat decizia corectă de a continua show-urile în timpul focarului de coronavirus

Fostul campion World Heavyweight Kane, pe numele său real Glenn Jacobs, care este primarul județului Knox, a acordat recent un interviu pentru FOX News unde a discutat despre anumite state care sunt blocate din cauza focarului de coronavirus.

În timpul interviului, Kane a spus că susține decizia WWE-ului de a continua să organizeze show-uri la TV în tot acest timp.

Oficialii au lucrat la WWE Performance Center în Orlando de când a început pandemia în luna martie.

Kane admiră decizia companiei, deoarece oferirea divertismentului către oameni în această perioadă este un lucru bun. Trebuie să menționăm că rating-urile TV ale WWE au scăzut într-un mod semnificativ de la începutul focarului.

„Cred că este o decizie corectă, deoarece acum nu sunt atât de multe posibilități în ceea ce privește divertismentul live. Oamenii beneficiază de distracție și se gândesc la altceva iar asta este important. Cred că WWE a tratat această situație într-un mod responsabil.”

În plus, Kane a declarat că lipsa fanilor din arenă este un mare minus pentru moralul superstarurilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !