Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Kane se află într-o formă fizică excepțională

Zilele full-time în Pro Wrestling au luat sfârșit pentru fostul superstar WWE, Glenn Jacobs aka Kane, deoarece acesta intenționează să candideze anul acesta la primăria din Knox County, Tenessee, însă niciodată să nu spui niciodată, pentru că se află într-o formă fizică excelentă.

În afară de o apariție la Pay-Per-View-ul Royal Rumble de anul trecut, fostul campion World Heavyweight nu a mai lucrat în ring de la show-ul Crown Jewel din Arabia Saudită, unde a făcut echipă cu The Undertaker împotriva lui Triple H & Shawn Michaels, ne mai având un program full-time din 2016.

Vârsta și accidentările au jucat un rol important în încetinirea activității sale din acțiune înainte de aspirațiile politice, însă o fotografie recentă arată că Kane ar mai putea susține câteva meciuri dacă dorește acest lucru.

După cum se vede în imaginea de mai jos, el recunoaște că DDP Yoga și carbohidrații slabi l-au ajutat să arate și să se simtă bine. Nu se știe cât de mult a slăbit, dar pare să fie într-o formă mai bună decât în timpul ultimei sale apariții de anul trecut din Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages