WWEWWE PPVWWE RAW

Kairi Sane a primit undă verde să revină în ring

Kairi Sane i-a îngrijorat pe fani când a fost lovită în mod neadecvat la Pay-Per-View-ul WWE TLC ce a avut loc la finalul anului trecut. A dus până la capăt meciul de la respectivul eveniment, dar după acesta a fost scoasă din actiune. Sane a apărut la WWE TV, dar nu a mai avut nici un contact fizic.

Se pare că Sane a primit acordut medicilor să revină în ring. De asemenea, ea a lucrat seara trecută la un WWE Live Event în Lafayette, într-un meci 3 vs. 3 Tag Team alături de Asuka și Sarah Logan împotriva lui Charlotte Flair, Becky Lynch și Natalya.

Kairi Sane ”a făcut” ca echipa lui Becky Lynch să obțină victoria. Acum că este din nou în acțiune, oficialii pot planifica ceva pentru titlurile Women’s Tag Team.

În acest moment, Asuka urmează să primească o șansă la titlul lui Becky Lynch, meciul având loc la Royal Rumble, așa că aceasta este ocupată. Totuși, revenirea lui Kairi Sane poate fi benefică pentru ”Empress of Tomorrow”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !