Sustineti InRing.Ro
AEW Dynamite

Jon Moxley și Bryan Danielson au început un program împreună

Jon Moxley a revenit după o perioadă destul de îndelungată la Dynamite-ul ce a precedat Beach Break pentru a ține un promo, urmând ca la episodul de Rampage din aceeași săptămână să revină și în ring, obținând o victorie împotriva lui Ethan Page. După acea înfruntare, fostul campion mondial din AEW a fost așteptat în drumul său către vestiare de Bryan Danielson, care părea impresionat de ceea ce a văzut.

După victoria lui Jon Moxley în fața lui Wheeler Yuta din debutul Dynamite-ului de aseară, “The American Dragon” a urcat în ring pentru a i se adresa lui Mox. Ceea ce părea inițial începutul unui feud între cei doi, s-a transformat rapid într-o propunere surprinzătoare: cei doi să colaboreze în încercarea de a obține titlul mondial și titlurile Tag-Team.

În promo-ul său, Bryan i-a atacat pe actualii campioni din companie, “Hangman” Adam Page, Jungle Boy & Luchasaurus și Sammy Guevara, și s-a arătat interesat, ca împreună cu Moxley, să pregătească oameni precum Wheeler Yuta, Daniel Garcia sau Lee Moriarty.

Pe toată durata promo-ului lui Bryan, Moxley a părut confuz, gânditor, neștiind exact ce decizie ar trebui să ia, iar la final, deși l-a lăsat cu mâna întinsă pe Danielson, “The American Dragon” nu a părut deranjat, ci a afirmat că știe că e mult de procesat și că ar trebui ca Mox să se gândească la propunerea lui.

Anterior pauzei necesare pentru programul de dezalcoolizare, Mox se afla în plin proces de heel turn, însă acesta a revenit ca babyface, astfel că nu știm încă ce turnură va lua programul celor doi, dacă vor conlucra sau se vor înfrunta.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages