Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Jon Moxley, afirmații dure despre Producătorul Exclusiv al WWE, Kevin Dunn

Kevin Dunn, este o persoană controversată în Pro Wrestling. Majoritatea oamenilor din Pro Wrestling au avut divergențe cu el, și puțini l-au lăudat pe Dunn. Producătorul exclusiv și șeful ramurei WWE TV, are cu siguranță mai mulți haterii, Jon Moxley, fiind unul dintre ei.

În autobiografia sa intitulată ”Mox”, fostul campion AEW World Heavyweight a făcut afirmații dure la adresa lui Kevin Dunn. Moxley, și-a expirmat părerea într-un mod detaliat și s-a întrebat de ce Dunn are un rol așa important în WWE.

Moxley, a adus în discuție tactica lui Dunn atunci când a avut de-a face cu el. Cei doi au purtat o conversație și apoi Dunn ar fi spus minciuni despre ”fostul Dean Ambrose”.

„Când mă aflam acolo și mă considera nenorocit, de ce nu mi-a spus pur și simplu: „La naiba, ești un nenorocit”. Nu, m-a lăsat să îmi cer scuze, în timp ce el era un fals, prefăcându-se că acceptă scuzele mele, prefăcându-se că totul era bine și că noi eram prieteni. Apoi 5 minute mai târziu, acest mic șobolan s-a dus direct în birouri și a spus că nu i-am cerut suficiente scuze și alte prostii despre mine, chiar pe la spatele meu. Nenorocitul ăsta fără scrupule…m-a vorbit timp de 48 de ore. De ce nu m-a sunat chiar după ce am avut discuția cu el să-mi spună: „La naiba, suntem toți supărați pe tine și dacă se mai repetă, ești concediat.”? Ar fi fost ușor de înțeles. În schimb, am fost chemat la ”castelul secret” pentru a-l întânli pe ”Vrăjitorul Regatului Magic” care stă într-un camion și controlează universul pentru a-i cere iertare. Ce sunt toate aceste mici jocuri stupide?”.

Jon Moxley, a încheiat povestea spunând: ”F*ck Kevin Dunn”. Astfel de opinie este cunoscută în Pro Wrestling, însă dezvăluirea nestăpânită a lui Moxley este ceva unic.

Rămâne de văzut dacă afirmațiile lui Jon Moxley despre relația cu Kevin Dunn va face și alte persoane să ”rupă tăcerea” în ceea ce îl privește. În orice caz, Kevin Dunn, probabil că nu va răspunde spuselor lui ox, deoarece vrea să rămână în afara ”reflectoarelor” cât de mult se poate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages