Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

Jon Moxley abordează posibila revenire în WWE

În prezent, Jon Moxley este unul dintre superstarurile de top din AEW, dar asta nu-i împiedică pe unii fani să spere că va reveni în WWE într-o zi. El a abordat acest subiect în timpul unui Q&A pentru Bleacher Report. Moxley a tot menționat în interviuri după ce a părăsit WWE că nu îi plăcea direcția creativă a personajului său.

Moxley a declarat că, deși analizează fiecare ofertă, nu crede că se va concretiza nimic.

„Niciodată să nu spui niciodată, pentru că nu știi ce se va întâmpla. Apariția AEW a fost atât de vitală pentru industria wrestling-ului și sunt atât de mândru că fac parte din această companie. Nu exclud posibilitatea de-a lucra din nou cu WWE, am avut o relație bună timp îndelungat. Dacă m-ar suna cineva aș răspunde, dar mă îndoiesc că am fi vreodată pe aceeași lungime de undă. Aș fi încântat de o idee. Nu-mi plac banii. Aștept un copil și trebuie să-i ofer o facultate, așa ca să știi. Aș răspunde unui telefon, dar nu cred că se va concretiza ceva.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages