Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Jon Moxley, a refuzat să piardă împotriva lui John Cena când era în WWE

Superstarul AEW Jon Moxley, și-a conturat numele în WWE, unde era cunoscut de către fani ca Dean Ambrose. Împreună cu Seth Rollins și Roman Reigns, a debutat în Main Roster acum 9 ani, formând stable-ul The Shield.

The Shield, a devenit unul dintre cele mai dominante și populare stable-uri din istoria WWE, ajutându-i pe cei 3 membri să-și dezvolte cariera. The Shield, s-a destrămat pentru prima dată în 2014, într-un mod pe care cu siguranță nimeni nu a vrut să-l vadă.

De asemenea, Jon Moxley, a declarat recent că meciurile sale din WWE erau nasoale deoarece Vince McMahon le gândea. Moxley, și-a lansat autobiografia intitulată ”MOX”, care a fost un succes în rândul fanilor.

Pe parcursul autobiografiei sale, Jon Moxley, a dezvăluit că The Shield ar fi trebuit să piardă pentru prima dată împotriva lui John Cena, Ryback și Sheamus la Elimination Chamber 2013. The Shield, și-a expirmat nemulțumirea către Vince McMahon, care a schimbat finalul meciului. Moxley, a menționat în mod clar că a refuzat să piardă în fața lui John Cena.

„Dacă noi pierdeam acolo în fața lui Cena, atunci am fi devenit ca toți ceilalți. Ne-ar fi îngropat. Îmi amintesc că eram în mașină și aveam o neliniște în tot corpul. ”Nu o voi face”, am spus. „Fie că vom fi concediați, fie îngropați de Cena, suntem distruși oricum.”

Jon Moxley, s-a acomodat cu siguranță în AEW și este fără doar și poate încântat că a părăsit WWE, deoarece el a reușit să-și extindă cariera și să lucreze așa cum și-a dorit. Deci, se pare că este puțin probabil să revină vreodată în WWE iar fanii vor trebui pur și simplu să accepte acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages