Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Johnny Gargano a revenit în WWE la RAW-ul de seara trecută

După mai multe luni de speculații cu privire la un posibil debut în AEW, se pare că Johnny Gargano a ales să revină ”acasă în WWE” făcându-și apariția pe parcursul RAW-ului de seara trecută.

Gargano a început promo-ul prin a le mulțumi fanilor și apoi el a vorbit despre faptul că a fost absent din ring timp de 9 luni. Acesta a recunoscut că nu știa unde va merge și că s-a gândit să se retragă.

Johnny a menționat că vrea să câștige titluri, inclusiv centura WWE și este foarte încrezător că va reuși. După care, Gargano a fost întrerupt de Theory. ”Mr. Money in the Bank 2022” a adus în discuție propriile sale realizări și a menționat că îl va lua pe Gargano ”sub aripa lui”, dând de înțeles ceva gen: ”eu sunt veteranul, tu ești începătorul”.

Theory a încercat să facă ”high 5”, așa cum se întâmpla în NXT, dar Johnny l-a lovit cu piciorul în față. Deci, s-a pregătit primul feud al lui Gargano în brand-ul roșu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages