Sustineti InRing.Ro
WWE

John Laurinaitis a trimis mesaj întregului Roster despre persoanele care au fost concediate din WWE

În cursul zilei de ieri, WWE i-a concediat pe Braun Strowman, Aleister Black, Lana, Murphy, Ruby Riott și Santana Garrett. Dave Meltzer a relatat în episodul Wrestling Observer Radio de astăzi că, pentru prima dată, oficialii i-au spus lui John Laurinaitis, care este șeful relațiilor cu talentele, să trimită un mesaj text tuturor superstarurilor aflate încă sub contract despre wrestlerii care au fost concediați recent.

„Un lucru interesant la cele întâmplate este că, de obicei atunci când îi concediezi pe oameni, le spui doar lor, însă oficialii au trimis un mesaj text tuturor talentelor pentru a-i informa despre aceste concedieri. Practic, a fost trimis un mesaj multiplu către tot Roster-ul, iar John Laurinaitis a fost cel care i-a informat pe cei șase ghinioniști. Nu știu cât este de corect, având în vedere că asta nu s-a mai întâmplat până acum.”

Meltzer nu este sigur de ce oficialii au ales să procedeze așa pentru că în mod normal WWE anunță concedierile prin intermediul site-ului web, astfel încât superstarurile care își păstrează locul de muncă să poată afla doar prin acest mod.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages