Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena vorbește despre revenirea în WWE

John Cena a revenit în WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an pentru a-și începe feud-ul cu Roman Reigns, campionul Universal, pentru un meci la SummerSlam.

Cena nu a mai fost văzut la WWE TV de anul trecut, după ce a pierdut meciul de tipul Firefly Funhouse împotriva lui Bray Wyatt la WrestleMania 36, iar în tot acest timp s-a ocupat cu diverse proiecte cinematografice precum The Suicide Squad, Peacemaker și Vacation Friends.

Fostul campion WWE a discutat recent cu Forbes despre revenirea în ring, spunând în primul rând că nu vrea să părăsească compania lui Vince McMahon, însă se confruntă cu o alegere îndrăzneață de a distra oamenii cu filme și proiecte TV.

Prin această decizie, știa că nu poate fii full-time în ring pentru WWE: „Nu pot avea meciuri ca în trecut, deoarece companiile de asigurări te țin legat de producție. Sunt termeni foarte stricți.”

El a menționat că filmările proiectelor durează foarte mult, dar aceasta este prima dată când primește o pauză: „Am acest timp liber, așa că, în loc să respir adânc și să las totul să se liniștească, am vrut să mă duc acasă și să-mi văd familia din WWE, așa că m-am întors în ring!”

John Cena, este promovat pentru un show al SmackDown-ului la MSG în septembrie, și a fost întrebat despre posibilitatea de a avea mai multe meciuri după SummerSlam: „Omule, nu-mi mai spune niciodată despre WWE. Așa cum am spus, am avut o lună de relaxare pentru mine și m-am întors în ring. Deci, poate, dacă mai primesc o lună să-mi trag sufletul, sper să am șansa să revin.”

WWE SummerSlam 2021 are loc sâmbătă, 21 august în Las Vegas, Nevada la Allegiant Stadium. În ciuda zvonurilor conform cărora evenimentul s-ar desfășura în ThunderDome, planul rămâne în continuare ca fanii să fie prezenți la show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages