WWE

John Cena, vorbește despre posibila revenire a lui The Rock în WWE

Recent, John Cena, a abordat posibila revenire a lui Dwayne ”The Rock” Johnson în WWE. Se pare că ”The People’s Champion” se va întoarce în compania lui Vince McMahon până la sfârșitul acestui an, cel mai probabil fiind prezent la Pay-Per-View-ul Survivor Series. The Rock, a infirmat zvonurile menționând că nu a existat nicio discute între el și oficialii WWE pentru o potențială întoarcere, deși indiciile pot dovedi contrariul.

În timp ce discuta cu ETOnline.com pentru a-și promova filmul ”The Suicide Squad”, Cena, a declarat că vrea să-și vadă din nou vechiul rival în ring-ul WWE.

„Dwayne Johnson, este vedetă în propriul său univers. Nu există nimeni ca el și nici nu va exista vreodată. Acesta este suficient de capabil să revină în WWE, este propriul fenomen de divertisment la nivel global, ceea ce este grozav pentru WWE și implicit pentru The Rock. Ca fan al WWE, sper din suflet să se întoarcă. Cred că ar fi un moment special pentru toată lumea.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !