WWE

John Cena vorbește despre motivul pentru care nu mai lucrează full-time în WWE

John Cena a făcut totul în WWE, fiind ”fața companiei” pentru câțiva ani. A avut un run de top mai lung decât ”Stone Cold” Steve Austin și The Rock, două dintre cele mai mari superstaruri din istoria acestui business.

În ultimii ani, Cena a lucrat doar part-time pentru compania lui Vince McMahon, concentrându-se pe cariera sa de la Hollywood. Pe parcursul unui interviu acordat GQ.com, John Cena a vorbit despre stitlul de viață a unui superstar WWE care lucrează full-time, indicând motivul pentru care el nu mai face acest lucru.

”Mi-e dor în fiecare zi. Absolut zilnic. Dar voi împlini 45 de ani pe 23 aprilie și am fost atât de norocos să reușesc atât de mult timp să am parte doar de accidentări minore. Nimic care să afecteze starea mea de sănătate pe termen lung. Sunt puternic, flexibil și într-o formă foarte bună din interior până în exterior. Cred că acum, a fi un interpret full-time în turneu aș putea începe să am acel punct de scădere și trebuie să fiu realist când mă gândesc la asta.”

Vă reamintim că John Cena a revenit pentru o scurtă perioadă în WWE vara trecută, lucrând în Main Event-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam, unde a pierdut meciul împotriva campionului Universal Roman Reigns. Cena a fost de acord cu un anumit număr de apariții până la SummerSlam înainte de a se întoarce full-time la actorie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !