Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la Vince McMahon

John Cena a fost prezent la Insight cu Chris Van Vliet pentru a-și promova noul său film F9. S-a raportat faptul că WWE dorește ca Cena să revină luna viitoare, pentru a avea un meci împotriva unui superstar de top din SmackDown la SummerSlam 2021.

Iată lucrurile interesante care au fost scoase în evidență pe parcursul interviului:

Van Vliet: Întotdeauna când ne vedem ai o ținută uluitoare și apreciez asta. Când ai purtat ultima dată pantaloni scurți?

Cena: „Ultima dată a fost la WrestleMania 36. Vă pot spune asta, aștept cu nerăbdare să port din nou echipamentul meu, a trecut prea mult timp.”

Van Vliet: Adică nu putem spune că nu te mai întorci în WWE, este o chestiune de timp?

Cena: „Ai perfectă dreptate. Da.”

Van Vilet: Știi că WWE va reveni la evenimentele Live în arene full-time, cât de încântat ești de acest lucru și de a fi acolo în fața fanilor?

Cena: „Așadar, voi modifica întrebarea, deoarece cred că este una eronată. Sunt încântat de superstarurile WWE. Știu cât de greu a fost. Nu cred că m-aș fi descurcat atât de bine în această atmosferă fără public. Dar, de asemenea, cred că absența publicului a permis interpreților precum Roman Reigns, de exemplu, să-și modeleze caracterul neobstructiv. Dacă vii cu Roman Reigns din oraș în oraș în prezența unui public care a plătit bilet, pot exista unii oameni cărora nici măcar nu le pasă ce are el de spus. Vor doar să îl huiduiască sau să îl aclame. Fără asta, personajul tău încearcă să transmită un mesaj, este precum i-ai înmâna cuiva cartea ta de vizită. Cred că Roman a avut absolută nevoie de acest lucru, și-a dezvoltat personalitatea iar lumea a aflat cine este. Acum, când fanii se întorc la evenimentele live, nu mai sunt confuzi. A lucrat 15 luni pentru a arăta cine este și cred că l-a ajutat acest lucru. Wrestlerii consacrați, cred că ar fi avut într-adevăr momente dificile fără public. Eu, ca interpret, sunt fericit că WWE va avea din nou fani prezenți la show-uri. Aștept cu nerăbdare să mă întorc în fața publicului. Dar sunt fericit pentru toți colegii mei că pot atinge și transmite acel entuziasm autentic care ne face inima să bată tare.”

Van Vliet: A fost uimitor să-ți văd cariera evoluând și înflorind. Cred că, cel care a fost responsabil pentru tot ceea ce ai făcut tu este Vince McMahon. Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la Vince?

Cena: „Este ceva special pentru mine. Continui să învăț de la el în fiecare zi. Nu există niciun moment care să nu reflecte experiența mea în WWE și ceea ce m-a învățat el. De multe ori, nu te învață lecții, dar poți învăța din luarea deciziilor sale. Spune multe despre el și ce poți face. Mintea lui este încă sclipitoare. Învăț în continuare de la el. Cred că cea mai valoroasă dintre toate lecțiile este prezentarea și livrarea. El nu spune asta, este ceva ce face tot timpul. Vince este mereu acolo și face investiții întotdeauna. Oamenii pot pune la îndoială motivele sale creative, dar, întotdeauna va avea o părere. Și-a pus mereu sufletul pe tavă, a investi și a avut întodeauna pasiune pentru produsul său. Cred că doar prezentarea și livrarea, este un lucru uriaș.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages