Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena va produce și povesti „WWE Evil” pe Peacock

John Cena se pregătește pentru noul său proiect legat de WWE. În cursul zilei de ieri s-a anunțat faptul că o nouă docu-serie legată de WWE va debuta pe Peacock. „WWE Evil” este numele noii serii povestită și produsă exclusiv de Cena.

Seria este descrisă ca o „expunere psihologică distractivă în mintea celor mai diabolici antagoniști din istoria WWE și impactul lor asupra culturii de masă.”

Premiera show-ului nu a fost dezvăluită, dar trebuie să remarcăm faptul că Peacock face anunțuri zilnice. În prezent, acesta este singurul show legat de WWE care a fost anunțat, însă lucrurile s-ar putea schimba.

Oficialii au încheiat un acord cu Peacock pentru a muta WWE Network pe United States Streaming Serice. Parteneriatul a fost anunțat în luna ianuarie a acestui an și a început din luna martie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages