Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

John Cena va fi prezent la RAW-ul din această seară

După marea revenire la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an, WWE a indicat clar că John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal va fi Main Event-ul show-ului SummerSlam 2021.

Se așteaptă ca Cena să apară la episoadele SmackDown-ului în următoarele câteva săptămâni, însă, potrivit unui videoclip postat pe conturile de socializare ale WWE, fanii nu vor trebui să aștepte până vineri seară pentru a-l vedea pe Cena.

John Cena a spus că va fi prezent la RAW-ul din această seară în Dallas, așa că, probabil, îi va transmite o provocare oficială lui Reigns în cadrul show-ului sau va avea un promo pentru a-și anunța întoarcerea la SmackDown.

Vor fi multe momente intense la RAW-ul din această săptămână, deoarece se așteaptă, de asemenea, ca adversarul lui Bobby Lashley pentru SummerSlam să fie „dezvăluit”. CLICK AICI pentru a afla despre cine este vorba.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages