Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena transmite un mesaj dubios pe Instagram

John Cena știe cu siguranță cum să capteze atenția fanilor, făcând asta recent printr-o postare pe social media. Este cunoscut faptul că, Cena postează fotografii aleatorii pe contul său de Instagram fără nicio explicație.

De această dată, John Cena a postat o fotografie cu logo-ul WWE, fără nicio descriere. Cena a fost văzut ultima dată la WWE TV în cadrul WrestleMania 36, când a avut un meci Firefly Funhouse împotriva lui Bray Wyatt.

Cena va interpreta personajul Peacemaker în viitorul film „The Suicide Squad” care va fi lansat pe 6 august 2021 și va juca într-o serie spin-off a filmului „Peacemaker”, care va fi difuzată pe HBO Max, noul streaming al HBO Service.

John Cena a ratat WrestleMania 37 datorită faptului că filma la seria respectivă. De asemenea, nu există rapoarte cu privire la revenirea sa în WWE. Se crede că Cena ar putea reveni la WWE TV în august pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam, deoarece acesta este următorul eveniment important la care fanii vor fi prezenți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages