WWEWWE RAW

John Cena: „Theory este mult mai talentat decât mine”

John Cena a avut câteva sfaturi și cuvinte frumoase pentru Theory, actualul Campion WWE United States. La sfârșitul săptămânii trecute, Theory a postat un videoclip pe Twitter în care îl tachinează pe un fan tânăr al lui John Cena la un Live Event și arată cu degetul spre titlul U.S. înainte de a-i spune fanului că asta îl face mai bun decât Cena.

Theory l-a etichetat pe Cena în postare și i-a urat ”La mulți ani”, deoarece acum 3 zile John a împlinit 45 de ani. Totul a fost în spirit de glumă, pentru că Theory este un mare fan al fostului Campion WWE încă din copilărie. Reacția lui John Cena la postarea respectivă a fost următoarea:

„Toată lumea știe că ai mult mai mult talent, putere și chestii de oferit decât am avut eu vreodată. Nu-ți cere scuze pentru asta. Niciodată. Scuzele ar trebui să vină peste 20 de ani, dacă nu reușești să depui efortul necesar pentru a-ți transforma potențialul în moștenirea ta. Sper că acea zi să nu vină niciodată.”

După cum am relatat anterior, Vince McMahon îl vede pe Theory următorul John Cena și îi pune mare accent pe centura United States. S-au mai făcut comparații între Cena și Theory, deoarece ambii au deținut titlul U.S. atunci când au debutat în Main Roster.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !