Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena spune că va reveni în WWE

John Cena a fost prezent aseară la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” pentru a promova filmul F9 care va rula în cinematografe începând cu acest weekend.

Fallon l-a întrebat pe Cena despre zvonurile care indică că va reveni în WWE. Cena a spus: „Aceste zvonuri sunt adevărate. Cu siguranță mă voi întoarce în WWE, dar pur și simplu nu știu când.”

În ceea ce privește postarea lui criptică pe Instagram în luna mai, Cena a spus că a postat o fotografie cu logo-ul WWE deoarece se simțea nostalgic. El a menționat: „Unii au crezut că după acea postare mă voi întoarce imediat în ring, ceea ce nu a fost cazul. Nu am avut un ultim meci în WWE și abia aștept să am următorul meci.”

Fallon a adus în discuție numeroasele proiecte pe care le are John Cena. Liderul Cenation a spus: „Toate aceste oportunități au dus la mai multe oportunități. Am mai spus, odată ce te implici într-unul dintre proiecte, nu mai poți lupta în fiecare săptămână, așa că vom vedea ce se întâmplă.”

Planurile se pot schimba, dar s-a raportat anterior că revenirea lui Cena se află în discuții pentru episodul SmackDown-ului de pe 16 iulie, pentru a începe buid-upul meciului împotriva lui Roman Reigns la SummerSlam 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages