Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena spune că Theory are nevoie de un ”Attitude Ajustment”

Deși nu au existat rapoarte cu privire la faptul că oficialii ar avea vreun plan pentru John Cena, fostul campion WWE și Theory continuă să indice un viitor meci între ei.

Anterior, Theory a venit cu o idee pe Instagram, de a-l înfrunta pe Cena la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an și încă insistă asupra acestui meci. De asemenea, John are o părere foarte bună despre tânărul superstar, deoarece l-a lăudat după ce Theory i-a dat tag într-un videoclip pe Twitter în care îl ironiza pe un mic fan al liderului Cenation.

Recent, John Cena a participat la un Q&A pe contul oficial de TikTok al WWE. În timpul acestuia, Cena a spus că Theory este superstarul lui preferat din compania lui Vince McMahon la momentul actual, înainte de a face un gest subtil către cameră.

Când a fost întrebat ce superstar crede că ar avea nevoie de un ”Attitude Ajustment” (manevra sa de final), Cena l-a menționat din nou pe Theory.

După cum am relatat acum ceva timp, Vince McMahon îl vede pe Theory ca ”următorul John Cena” și este foarte interesat de titlul United States. WWE are nevoie de un meci important pentru SummerSlam iar întoarcerea lui Cena ar fi cu siguranță un plus major și pentru vânzarea biletelor la show-uri.

@wwe

Why can’t you see #JohnCena ? We asked him why in this exclusive Q&A! #WWE #CenaMonth

♬ original sound – WWE

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages