WWEWWE RAW

John Cena spune că The Miz este unul dintre wrestlerii săi preferați

Superstarul WWE care a devenit star la Hollywood, John Cena, este considerat unul dintre cei mai importanți wrestleri profesioniști ai tuturor timpurilor. Run-ul său în showbiz este la fel de impresionant. Recent, Cena a lăudat un coleg din WWE care are, de asemenea, treabă cu filmele.

Cena a fost foarte apreciat pentru rolul său de Peacemaker în serialul cu același nume de pe HBO Max. John Cena, a intrat pe Twitter pentru a-l complimenta pe The Miz, menționând că este unul dintre wrestlerii lui preferați din WWE.

”Unul dintre wrestlerii mei preferați care mi-a fost și adversar la WrestleMania. El le reamintește tuturor tot timpul. #WWEEvil.”

La ceva timp după tweet-ul lui John Cena, The Miz i-a răspuns și l-a întrebat: ”Hey John Cena, îți amintești când te-am bătutu la WrestleMania?”. Cena i-a oferit următorul răspuns, admirând efortul intens pe care The Miz l-a depus în cariera sa.

”Știu. Am lucrat cu tine pentru acel eveniment și la evenimentul propriu-zis. Ți-ai sacrificat corpul în timpul PPV-ului pentru a oferi publicului momente unice, chiar și posibil în detrimentul propriei conștiințe. Pasiunea și dedicarea ta nu s-au schimbat niciodată.”

După cum probabil mulți dintre voi știți, The Miz l-a învins pe John Cena în cadrul WrestleMania 27 pentru a-și păstra titlul WWE. Cu toate acestea, mai târziu urma să piardă centura la Pay-Per-View-ul Extreme Rules 2011 în fața lui Cena.

The Miz este pregătit să facă echipă cu Logan Paul împotriva lui Rey & Dominik Mysterio la WrestleMania 38, care va avea loc pe AT&T Stadium din Arlington, Texas, sâmbătă, 2 aprilie și duminică, 3 aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !