Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena spune că dacă Drew McIntyre își dorește un meci împotriva lui atunci va fi dezamăgit

Luna trecută, Drew McIntyre a vorbit despre un potențial meci împotriva lui John Cena la WrestleMania 39 din Los Angeles, California în 2023. Cena a postat o fotografie cu McIntyre pe contul său de Instagram la scurt timp după ce scoțianul a făcut această afirmație.

În timp ce discuta cu On Demand Entertainment, Cena a spus că McIntyre nu ar trebui să își dorească anumite meciuri, deoarece va fi dezamăgit dacă nu se vor întâmpla, pentru că superstarurile nu au puterea de a solicita anumite meciuri.

„Ei bine, apreciez întotdeauna să fiu impicat în conversațiile importante, deoarece asta înseamnă că oamenii nu au uitat efortul pe care l-am depus. Dar omule, acesta este un mod prin care vei fi dezamăgit. În nici un caz, sub nicio formă, Drew nu este în măsură să facă meciuri sau să decidă cum se vor întâmpla lucrurile așa cum nici eu nu sunt. Niciunul dintre noi nu are această putere. Asta depășește capacitatea noastră. Cu siguranță sunt recunoscător că am fost adus în discuție, este minunat. Voi avea mai multe meciuri în WWE, nu m-am retras, dar nu am spus niciodată ceva de genul: „Aș vrea să lucrez cu această persoană. Vreau să mă confrunt cu această persoană.” Nu eu fac aceste alegeri. Oficialii spun: „Hey, am vrea să faci asta”. „Bine, este timpul să lucrez”. Asta chiar mi-a permis să mă bucur de fiecare pas făcut pe acest drum. Cred că dacă ne facem mintea să dorească ceva, vom fi dezamăgiți dacă nu se va întâmpla. Nu îmi place că trebuie să-i spun asta lui Drew.”

Se așteaptă ca John Cena să revină la WWE TV pentru a începe build-upul unui meci pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages