Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit

Se pare că fostul campion WWE John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit. Acest lucru este confirmat de două surse apropiate lui Cena. Cei doi s-au căsătorit luni în Tampa, Florida, după luni întregi de zvonuri că ar fi fost logodiți.

Cena și Shariatzadeh sunt împreună de la începutul anului 2019, la câteva luni după ce John și Nikki Bella și-au încheiat relația în mod public. De remarcat este faptul că la nuntă au participat prietenii și familile, inclusiv unii dintre prietenii lui Cena din WWE.

Shay și John Cena s-au cunoscut la Vancouver, Canada, în timp ce ea lucra ca manager de produse pentru Avigilon. Cena era prezent acolo pentru a filma filmul „Playing with Fire”. Prietenii cuplului au spus că cei doi au început să se întânlească la scurt timp după ce s-au văzut prima dată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages