Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

John Cena oferă un indiciu important pentru WWE SummerSlam 2022

John Cena continuă să alimenteze speculațiile fanilor că este pregătit să revină în WWE pentru un feud cu actualul campion United States Theory.

Theory și-a păstrat centura United States după un meci cu Mustafa Ali la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell de seara trecută. În această dimineață, pe Instagram, Cena a postat o fotografie cu titlul U.S. Trebuie să remarcăm faptul că John postează fotografii pe contul său fără nicio descriere, în ideea că fanii pot interpreta orice doresc.

Rspectiva poză este din 2015, în timpul unui segment memorabil în care Kevin Owens a călcat pe centură după ce acesta și-a făcut surprinzător debutul la RAW pentru a-l ataca pe John Cena.

Cena și Theory au avut multe ”interacțiuni” în ultima vreme, deoarece Theory a venit cu ideea de a-l înfrunta pe fostul campion WWE la SummerSlam. Săptămâna trecută, John Cena l-a menționat de două ori pe Theory în timpul unui Q&A spontan pe TikTok.

Ultimul meci a lui John Cena în WWE, a fost anul trecut la SummerSlam, unde nu a reușit să-l învingă pe Roman Reigns pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages