Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena, nu știe dacă va fi prezent la WrestleMania 38

John Cena, a revenit în WWE vara trecută pentru a avea un feud cu Roman Reigns care a culminat cu un meci pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul SummerSlam. El a lucrat, de asemenea, full-time pentru WWE la TV și House-Show-uri în acea perioadă. Acesta a fost primul său run în WWE de când a plecat după WrestleMania 36 în 2020.

Cena, a avut o apariție recentă la The Ellen DeGeneres Show, unde a spus clar că nu s-a retras din ring, deoarece consideră că WWE este casa lui. Cu toate acestea, nu este sigur dacă va fi prezent la WrestleMania 38 în luna aprilie.

„WrestleMania se desfășoară de obicei la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Nu știu dacă o să reușesc să fiu prezent la ediția din acest an deoarece mi s-au ivit mai multe oportunități bune de care aș vrea să profit și dacă totul decurge bine, nu știu cum aș ajunge la Mania. Cert este că nu mi-am încheiat nici pe departe socotelile cu WWE. Acea companie este casa mea, o iubesc. Am reușit să mă întorc acolo vara trecută pentru câteva luni și să distrez publicul odată cu revenirea lui în arene. Sunt departe de a mă retrage.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages