Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena nu este singurul nume important care revine în WWE

Andrew Zarian de la Man Men Podcast a spus pe Twitter că în curând vor reveni mai multe nume importante, odată ce WWE are fanii prezenți la toate show-urile live.

După cum am relatat mai devreme, John Cena a revenit la sfârșitul Pay-Per-View-ului Money in the Bank pentru a începe feud-ul cu Roman Reigns. Așa cum deja știm, Main Event-ul PPV-ului SummerSlam din acest an va fi între Cena vs. Reigns pentru titlul Universal.

WWE a început, de asemenea, build-upul pentru Seth Rollins vs. Edge iar mai multe meciuri vor fi adăugate pe card-ul pentru SummerSlam în săptămânile următoare. WrestlingNews menționează că planurile creative ar trebui să fie mai bune acum că fanii s-au înors și au fost învățate din greșelile făcute în timpul EREI ThunderDome. Fanii se pot aștepta la mai multe Mega-Show-uri în viitor, deoarece oficialii vor să capteze din nou atenția asupra produsului lor.

În ceea ce privește Monday Night RAW, se pare că s-a stabilit adversarul lui Bobby Lashley pentru SummerSlam.

Trebuie să remarcăm faptul că, Becky Lynch a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută și la Pay-Per-View-ul Money in the Bank, deci călătorește alături de soțul ei și staff-ul WWE, așa că există șanse mari să revină la TV fie în RAW, fie la SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages