Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena, încă nu este pregătit să devină tată

John Cena, lucrează part-time pentru WWE din 2017, fiind prezent sporadic datorită programului încărcat de la Hollywood. Cena, pare să fie întotdeauna prea preocupat de clădirea carierei sale și, în consecință, nu este sigur dacă își va putea concilia viața personală cu cea profesională. Recent, el le-a explicat fanilor săi de ce nu este pregătit să devină tată.

Cena, nu crede că este pregătit să devină tată prea curând. Acesta a discutat despre dificultățiile dintre viața personală și cea profesională în timpul unui interviu cu Drew Barrymore.

Pe parcursul carierei sale în Pro Wrestling, John Cena a realizat multe lucruri. Barrymore, i-a spus lui Cena că va fi ”cel mai bun tată din lume”. Cena, este fericit în căsnicia lui cu Shay Shariatzadeh, dar nu se grăbește să aibă copii. Nu are în plan să-și mărească familia curând. Este atât de preocupat de jobul său încât nu este sigur că va putea să-și dedice timpul necesar copiilor săi.

„Aceasta este doar perspectiva mea, total greșită, dar cred că doar pentru că ai putea fi bun la ceva, din punctul meu de vedere, nu este un motiv suficient de bun pentru a face acest pas. Trebuie să ai pasiune pentru acest lucru. Trebuie să ai mult timp. Este ca și cum ai spune cuiva: ”Omule, știi că ai mâini destul de bune. Ai fi un mare tâmplar.” Dar dacă vreau să fiu actor, voi fi actor. Însă, să spui cuiva că va fi cel mai bun tată, este măgulitor.”

Faptul că este un soț bun și are relații ok cu persoanele importante din viața lui este dificil pentru John Cena. Lui Cena îi place să lucreze cu, copii, dar nu crede că acum este momentul potrivit pentru a-și întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages