Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

John Cena îl trollează pe Bray Wyatt în mediul online

John Cena a decis să facă glume pe seama lui Bray Wyatt înainte de înfruntarea lor de la WrestleMania 36, weekend-ul viitor.

Fostul campion WWE a făcut acest lucru pe contul său oficial de Instagram postând o fotografie cu Wyatt, când avea look-ul personajului Husky Harris la WWE TV.

Wyatt a avut acest personaj în main roster când era membru al grupării Nexus în perioada 2010-2011. El a fost trimis înapoi în NXT pentru o schimbare de gimmick ca Bray Wyatt alături de familia Wyatt.

WWE va ține Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an sâmbătă, 4 aprilie și duminică, 5 aprilie în Orlando Florida, la Performance Center.

Cena și Wyatt erau programați inițial să se înfrunte într-un singles match la cel mai important eveniment anual al companiei. Cu toate acestea, oficialii au transformat acum meciul dintre cei doi într-unul Firefly Fun House.

Din cauza pandemiei de coronavirus, WWE a înregistrat ambele seri de WrestleMania 36 miercuri și joi. Cu toate acestea, nu a fost confirmat încă în care dintre zile va avea loc respectivul meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages