WWEWWE PPVWWE RAW

John Cena despre Brock Lesnar: „Este cel mai bun superstar din toate timpurile”

John Cena a fost intervievat de către Jimmy Traina de la Sports Illustrated. În timpul interviului, Cena a dezbătut o gamă largă de subiecte.

În timp ce spunea că a vizionat Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an, Cena l-a lăudat pe campionul WWE Brock Lesnar.

Meciul 30-Man Royal Rumble a avut două „storyline-uri”, întrucât prima jumătate a fost dominată de Lesnar, care a intrat cu #1. După eliminarea sa, a fost un meci Royal Rumble clasic.

După spusele lui John Cena, el crede că „The Beast” este cel mai bun superstar în ring pe care l-a văzut vreodată.

„Pot spune cu cea mai mare sinceritate că după părerea mea Brock Lesnar este cel mai bun interpret in-ring pe care l-am văzut și știu că este o opinie, dar dacă vrei un citat interesant, iată: „Cred că este cel mai bun wrestler in-ring din toate timpurile”. Am văzut că performanța lui la Rumble a fost un mod prin care te poți stabilii, prin care îi poți stabilii pe cei din jurul tău, să dai prestanță titlului pe care îl deții, să ridici un singur eveniment. El a făcut acest lucru în mai puțin de 30 de minute și, cu siguranță, nu am priceperea să fac și eu acest lucru, a fost grozav să vezi un bărbat de calibrul lui cum are totul pus la punct și să învăț și eu de la el. A fost impresionant la Rumble. Asta cred eu. Cred cu adevărat că el știe foarte bine cine este. Cred ca este cel mai bun în momentul în care trebuie să fie dominant, este cel mai bun în situații de pericol. El îi face pe wrestleri mai buni. Încă mai captează atenția, și o va face și după ce nu va mai fi în ring, nu a dezamagit niciodată. M-am uitat de acasă la Royal Rumble nu știam rezultatul și am crezut că Brock va câștiga respectivul meci.”

Cena a spus că știa că primii 27 de participanți vor fi plictisitori, dar odată ce vor intra cei cu #28 și #29 în ring, va fi cu sufletul la gură, deoarece își punea întrebarea despre ce se va întâmpla cu Main Event-ul de la WrestleMania acum că participantul cu #1 a dominat meciul și este campion WWE?

John Cena a subliniat faptul că fanii erau neliniștiți văzând dominația lui Brock și apoi, pe parcursul meciului, lucrurile au devenit interesante și atrăgătoare. Datorită acestui fapt, Lesnar a contribuit la „ridicarea” evenimentului.

„Contează atât de mult prezența lui și are o prezență atât de definibilă, încât nu-l poți ignora și nu irosește niciodată timpul cuiva iar tot ceea ce face este special și semnificativ nu este un om egoist. Este unul dintre cei mai buni wrestleri din WWE și așa ar trebui să arate un adevărat profesionist. A fost grozav să-l urmăresc. Am stat cu sufletul la gură urmărind Rumble-ul.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !