Sustineti InRing.Ro
WWE

John Cena, are remușcări pentru afirmațiile făcute în timpul feud-ului cu The Rock

Într-un interviu acordat The Sun la începutul acestui an, legenda WWE, John Cena, a abordat feud-ul pe care l-a avut cu Dwayne ”The Rock” Johnson pentru două ediții consecutive în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania. Fostul campion World Heavyweight a recunoscut că unele lucruri spuse în timpul acelei rivalități s-ar putea să fi fost un pic prea deplasate.

„Atât eu cât și el am spus lucruri care erau puțin cam deplasate. Vă pot asigura că în acea perioadă imaginația noastră a devenit foarte reală, fiecare urmărind cu atenție mișcarea celuilalt și nu prea eram mulțumiți la final.”

Cena, care a urmat o carieră de actor pe lângă Pro Wrestling, ajungând la Hollywood, recunoaște acum că Dwayne este responsabil pentru asta. Cena, îi este recunoscător lui Rock pentru că a oferit oportunități în lumea filmului tuturor pro-wrestlerilor, inclusiv lui.

„Sincer, a fost o prostie pentru mine. Acesta era perspectiva mea la acea vreme. Nu puteam să văd viziunea lui Dwayne asupra a ceea ce dorea să facă pe plan personal și credeam că succesul lui în afara ring-ului ar putea afecta un brand global în creștere, a fost doar un lucru ignorant din partea mea. Îi mulțumesc foarte mult lui Dwayne Johnson. Succesul său mi-a adus foarte multe oportunități pentru care îi sunt extrem de recunoscător și cu siguranță nu le-aș fi avut fără el.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages