Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

John Cena, afirmații dure la adresa lui Roman Reigns

John Cena a dat startul SmackDown-ului din această săptămână. Cena a spus că Roman Reigns va primi nota F la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Cena a menționat că Reigns este de părere că SmackDown-ul îi aparține iar toată lumea trebuie să joace după regulile sale, dar toată lumea știe că WWE aparține fanilor. Cena a adăugat că este singura persoană care îi poate încheia push-ul masiv lui ”The Big Dog”. De asemenea, Cena a spus că i s-a cerut să revină și urmează să-l umilească pe adversarul său la SummerSlam.

John Cena a adus în discuție și dorința de a câștiga titlul mondial pentru a 17-a oară, astfel încât să facă istorie. Roman a spus că nu are de gând să-l îngroape pe Cena și l-a numit „fără îndoială cel mai bun din toate timpurile” menționând că a făcut lucruri pe care nimeni altcineva nu le-a făcut până acum și este suficient de bun pentru a câștiga titlul WWE, dar nu și cel Universal.

Reigns a adăugat că cei 20 de ani de activitate au fost buni pentru Cena, dar el nu a fost suficient de bun pentru Nikki Bella. ”The Big Dog” a spus că îl va împacheta pe Cena și îl va trimite înapoi la Hollywood, avertizând că ar putea fi ultima dată când îl vom vedea pe Cena în ring.

John Cena a spus că Roman Reigns l-a scos pe Dean Ambrose din WWE pentru a-și atinge scopul. Cena a menționat că nu va depune efort în meciul de la SummerSlam deoarece are nevoie doar ca arbitrul să numere până la 3 pentru a face din Reigns cel mai mare eșec.

WWE a încercat să obțină același vibe ca în feud-ul lui Cena cu The Rock atunci când aveau promo-uri reciproce.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages