Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPV

John Cena a revenit la WWE Money in the Bank 2021

Inevitabilul s-a produs! John Cena a revenit la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului Money in the Bank din acest an. După ce Roman Reigns și-a păstrat titlul Universal în urma meciului cu Edge din Main Event, „The Big Dog” a luat microfonul și a spus că întreaga lume îl poate recunoaște

În acel moment, a început melodia de intrare a lui Cena iar acesta și-a făcut apariția. Cena și Reigns au stat față-n-față în ring în timp ce show-ul se încheia. Tensiunea dintre cei doi era foarte vizibilă. După cum bine știm, John Cena și Roman Reigns se vor înfrunta în Main Event-ul PPV-ului SummerSlam.

După ce show-ul MITB și-a încheiat transmisia, John Cena a luat microfonul pentru a se adresa fanilor. Cena a vorbit în glumă despre reacția pozitivă pe care a primit-o după atâția ani de muncă. El a spus că apariția sa nu este „doar pentru o noapte” aceasta este „prima noapte”.

Cena le-a mulțumit superstarurilor WWE pentru efortul depus și a spus că i-a fost dor de fani mulțumindu-le și lor. Inițial, planul era ca John Cena să revină la SmackDown-ul de săptămâna trecută, dar oficialii au decis să păstreze întoarcerea acestuia pentru MITB.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages