WWEWWE SmackDown

John Cena a lucrat într-un Dark Match la SmackDown-ul din această săptămână

Fanii din Cleveland, Ohio, au avut parte de un meci netelevizat în care a lucrat și John Cena după ce transmisia SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat.

După segmentul de încheiere a show-ului pe FOX, Cena a făcut echipă cu Rey și Dominik Mysterio împotriva lui Roman Reigns și The Uso. Ecipa babyface a câștigat, dar nu a existat nicio interacțiune fizică între Cena și Reigns. De fapt, „The Big Dog” nu a lucrat prea mult în meci, astfel încât interacțiune dintre el și Cena să poată fi păstrată pentru SummerSlam.

La SmackDown-ul de seara trecută, Roman Reigns a refuzat provocarea lui John Cena la un meci pentru titlul Universal în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an, dar a acceptat-o pe cea emisă de Finn Balor. Probabil, meciul cu Balor va fi la un viitor episod al show-ului albastru, iar înfruntarea cu Cena va avea loc la un moment dat în următoarele săptămâni.

Cena va lucra la mai multe Live Event-uri în august, ca parte a turneului „Summer of Cena”, promovat pentru a aduce fanii înapoi la show-uri. Este de așteptat ca John Cena să plece iar din WWE pentru a face parte dintr-un nou film după SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !