WWEWWE RAW

John Cena a lucrat după încheierea RAW-ului din această săptămână

După ce episodul RAW-ului din această săptămână și-a încheiat transmisia pe USA Network, fanii din Kansas City au avut parte de un meci Tag Team între John Cena & Matt Riddle vs. T-Bar & Mace, care au pierdut un meci în cadrul show-ului împotriva lui Mustafa Ali & Mansoor.

Cena și Riddle au obținut victoria pentru a aduce zâmbetul pe chipul fanilor. Toate aceste Dark Match-uri (meciuri netelevizate) fac parte din turneul „Summer of Cena”.

Cena are un program full-time de Live Event-uri până la SummerSlam și este programat să apară la show-ul SmackDown din Madison Square Garden pe 10 septembrie.

De asemenea, John Cena este programat să se înfrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal în Main Event la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Programul full-time la Live Event-uri îl ajută pe Cena să își reia ritmul în ring înainte de SummerSlam iar WWE beneficiază de creșterea vânzărilor de bilete.

Weekend-ul trecut, Cena a lucrat într-un meci 6-Man Tag Team alături de Rey și Dominik Mysterio împotriva lui Roman Reigns și The Usos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !