Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

Jocul WWE2K22 va avea GM Mode

Se pare că, modul GM îndrăgit de fani va reveni în viitorul joc video, WWE2K22. Mike Straw de la Sports Games Online a raportat că acest mod va fi reinclus în joc. O sursă a menționat că respectivul mod este o prioritate majoră pentru editori, deoarece fanii și-au dorit foarte mult să se întâmple acest lucru iar dorința le va fi îndeplinită în următorul joc al seriei.

Modul GM îi face pe jucători să preia controlul asupra unui brand WWE și să ia decizii creative și financiare pentru a încerca să facă din brand un show dominant. Acest mod nu a mai fost disponibil în jocurile seriei WWE din 2007, ultima dată fiind văzut în SmackDown vs. RAW 2008 sub numele de WWE 24/7 mode.

În ultimii ani, Xavier Woods și Tyler Breeze au jucat acest mod pe UpUpDownDown și l-au făcut din nou popular în rândul fanilor.

2KGames nu a confirmat încă în ce stadiu se află jocul, însă mai multe detalii despre WWE2K22 vor începe să apară în luna ianuarie înainte de lansarea acestuia în martie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages