Sustineti InRing.Ro
WWE

Jocul WWE2K21 nu va mai fi lansat în acest an

WWE și 2K lansează câteva jocuri video în mod constant anual. Jocul WWE2K20 nu a fost pe măsura așteptărilor. Este plin de probleme și mai multe bug-uri încă nu au fost rezolvate complet.

Se pare că situația jocului WWE2K21 era incertă iar acum a fost făcut un anunț oficial. În cadrul conferinței de presă a WWE în primul trimestru din 2020, a fost confirmat faptul că nu va mai fi lansat nici un joc video în acest an.

Există mai multe lucruri care se pot schimba în WWE anul următor. Nelansarea jocului WWE2K21 este una dintre aceste schimbări. În timpul „Road to WrestleMania” se contura și lansarea pentru următorul joc video. În acest an nu s-a întâmplat asta. Faptul că ediția precedentă a jocului video a eșuat și a primit recenzii negative nu a ajutat la nimic.

În urma acestui anunț, 2KGames a spus prin intermediul contului de Twitter că luni vor fi dezvăluite câteva informații importante cu privire la acest subiect.

Vom împărtăși cu voi detalii despre viitorul francizei WWE2K, precum și câteva noutăți interesante luni, la ora 7:00 a.m. PT.

Este posibil ca dezvoltatorii să aibă nevoie de mai mult timp pentru a pune jocul la punct și a oferii ceva diferit. Poate că vor ajunge în cele din urmă la concluzia că nu este nevoie să lanseze un nou joc în fiecare an dacă pot crea un engine bun și îi vor face update-uri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages