Sustineti InRing.Ro
AEWGames

Jocul video al AEW va fi lansat mult mai repede decât se credea

După cum știm, WWE nu este singura companie de Pro Wrestling, iar AEW beneficiază de câteva lucruri pe care le are competitorul principal. Se pregătește lansarea unui joc video și apar noi detalii în acest sens.

Fightful Select raportează că jocul video destinat AEW va fi lansat pe consolă ”mult mai repede decât se aștepta”. Se pare că data lansării acestuia este preconizată pentru luna septembrie. Mai este încă mult de lucrat, dar jocul va fi disponibil înainte ca majoritatea fanilor să se aștepte.

„Există o dată de lansare a jocului video AEW pe consolă spre sfârșitul lunii septembrie. Ni s-a precizat că mai este de lucru până atunci, însă planul este de mult timp ca jocul să se lanseze în acest an iar luna septembrie se preconizează momentan.”

Noul joc AEW va include și storyline mode. De asemenea, a existat un termen limită pentru ca ”un anumit soundtrack să fie implementat în joc”. Nu s-a precizat care este termenul limită de includere a superstarurilor în joc.

Rămâne de văzut ce feeback va primi debutul jocului AEW pe consolă. Yuke’s Pacific, care a ajutat la producerea unora dintre cele mai bune jocuri WWE de tip throwback, colaborează cu All Elite Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages