Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Jinder Mahal vrea să-l provoace pe Drew McIntyre pentru titlul WWE

Chiar dacă Jinder Mahal este fost campion WWE, nu l-ar deranja să dețină din nou respectivul titlu. Fostul său coleg din 3MB, Drew McIntyre, este acum campion WWE, dar Mahal nu ar ține cont de asta.

În timp ce discuta cu WWE India, Jinder Mahal a fost întrebat despre o posibilă înfruntare cu Drew McIntyre pentru titlul WWE. Modern Day Maharaja nu se sfiește să-l confrunte pe prietenul său, deoarece atunci când centurile sunt puse în joc, prieteniile pot fi sistate.

„Absolut, știi că Drew McIntyre este un foarte bun prieten al meu. Este aproape ca un frate pentru mine, dar să nu uităm că deține titlul WWE. Deci, lăsăm prietenia deoparte iar business-ul e buisness. Titlurile sunt titluri. Moștenirea este moștenire iar el este de două ori campion WWE. Aș vrea să devin, nu numai de două ori campion WWE, ci de trei, patru, de zece ori poate chiar și mai mult. Uneori trebuie să lăsăm prieteniile deoparte și ceea ce se întâmplă în ring rămâne în ring.”

Jinder Mahal și Drew McIntyre au deținut titlul WWE și ambii l-au câștigat după ce au fost concediați și readuși înapoi. Rămâne de văzut dacă Heath Slater poate să completeze trio-ul și să devină ultimul membru din 3MB care să câștige acel titlu prestigios. Între timp, Mahal este pregătit să se lupte cu McIntyre pentru centura sa.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages